Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
slawek szacun koralaliki mnie rozsmieszyly do lez hehhehe
ludzie dzis widzimy sie wieczorkiem o 19 w centrum jak by ktos mial pytania piszcie mi na maila vi ses buziaki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów

(mimi2124)
Nowicjusz
hahaha ten gosciu jest naprawde dziwny. Prosze was ignorujcie jego posty tak bedzie najlepiej moze mu sie znudzi wkoncu. A skoro tak ci przeszkadzają nasze drogi panie to pisz sobie te brednie na innym forum moze tam cie polubią . No a propo tego spotkanka to nie wiem czy dam rade cholera późno koncze prace i juz zła jestem tez choc nie jestem w zadnym stanie . Dbaj o siebie tam pieknoto z brzuszkiem uwazaj zeby ktos tam cie niechcacy gdzies nie szturchnał za mocno choc powinnam powiedziec nie walna albo nie uderzył w tym tłumie bo ten pan moze to sobie jeszcze przeinaczyc na swóju jezyk i juz ma ubaw znów . Dobra bedziemy w kontakcie. Zapraszamy nowa kolezanke tez choc ma daleko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów

(mimi2124)
Nowicjusz
Swoja droga chyba zazdroscisz ze ci latka juz mineły kolego i nie mozesz juz wielu rzeczy zrobic ani czym sie zbytnio pochwalic a wystarczyło by tylko nie byc takim gburem

pozdrowionka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
bez obaw piatkowe spotkania zaczynaja byc juz powoli tradycja wiec nawet ci co ich to ominie maja szanse w nastepnych tygodniach pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
pelagia ktosiek
(ona86bgo)
Początkujący
Taaa boshe ubaw po pachy mialam

No ale nic na razie siedze u lekarza i sie nudze ..!!!
Byle do 18 jakos zlecialo pozniej na busa trza wychodzic

Kolezanke Pauline jak mnieman po niku tez zapraszam

To nic buziaki i do zobaczenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty

(SylkaRybka)
Początkujący
...- przejmowac sie - stary zrzęda, nikt go nie kocha to pajacuje ! buhaha

- Im wiecej tym lepiej wbijajcie zamiast w domu siedziec bo w grupie razniej to do zobaczenia !
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Anna S
(czorcik)
Wiking
z checia sie pisze na przyszly tydzien, bo dzisiaj juz niestety nie dam rady, ale udanej zabawy zycze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów

(mari66)
Stały Bywalec
czorcik napisał:
z checia sie pisze na przyszly tydzien, bo dzisiaj juz niestety nie dam rady, ale udanej zabawy zycze

ANNO SAWO co ty tu robisz?;ppppp ba wpadaj na spotaknia!!!na kawe nigdy nie mamy jak sie spotkac to sie chociaz w piatki towarzysko wyszalejemy heheheh pozdro...poznalam cie po ksywie czort a potem dopiero fotke obczailam heheheheh az to bergen male jest no))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
115 Postów
B B
(SHREKI)
Początkujący
jaka byla srednia wieku na ostatnim spotkaniu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
średnia 18 lat ...ale z tymi szczerbatymi zębami gdzieś w kącie przycupniesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok